Použitie priemyselného odvlhčovača je neinvazívna metóda pre vyriešenie vlhkosti v murive pre Vaše stavby. V každej domácnosti sa odporúča mať doma vlhkomer. Vlhkomer Vám ukazuje hodnoty, ktoré indukujú percento vlhkosti, ak sa táto hodnota blíži nad hranicu 60 % je treba zbystriť pozornosť. Najmä v novopostavených domoch, ktorých materiál je nasiaknutý veľkým množstvom vody, môže indikovať vyšší stupeň vlhkosti, kedy materiál nie je úplne vyschnutý.

Môže sa to prejavovať najmä vtedy, ak domček je postavený počas leta a nastala jeseň. Teploty v noci začnú klesať a tzv. rosný bod sa posúva viac dovnútra v murive. Vtedy môžete okrem indikovanej vlhkosti na vlhkomeri vidieť aj vizuálne prejavy vlhka v rohoch stavby. Niekedy vidno prerážajúcu vlhkosť na viacerých rohoch stien, niekedy iba na niektorej strane domu. Častokrát nešťastní majitelia, ktorí sa už chcú spokojne nasťahovať alebo už bývajú v dome, potrebujú urgentne vyriešiť tento problém.

Nakoľko sme my špecializovaná firma vyslovene na priemyselné odvlhčovače vzduchu, veľmi radi prístroje zapožičiame a poradíme ako stroj zapožičať, tzv. odborné poradenstvo, ktoré realizujeme zdarma. Pri zapožičaní priemyselných odvlhčovačov vzduchu sa zdarma zapožičiava aj vlhkomer, ktorým si klient sleduje vlhkostné pomery v priestore. Počas odvlhčovania musia byť všetky okná a dvere uzavreté.

Odporúčané príspevky